Kerststerren

Een sfeervol concert met dorpsgenoten in de hoofdrol

Op zaterdag 22 december 2018 organiseert onze fanfare al voor de 3de keer een groot kerstconcert in de Kerk van Kessenich. De vorige edities, in 2013 en 2017 waren een groot succes.

Net als vorig jaar noemen we ons concert ‘Kerststerren’. De titel verwijst natuurlijk naar de heerlijke kerstsfeer vol licht en warmte die je in de kerk zal kunnen terugvinden. Maar wij willen toch ook vooral onze eigen sterren laten schitteren: onze eigen fanfare met meer dan 40 muzikanten, aangevuld met nog ruim 10 kinderen uit de jeugdfanfare. We maken het podium vrij voor eigen solisten op sopraansaxofoon en trombone. De grootste ster van de avond is wellicht de Kessenichse mezzo-sopraan Veerle Henkens die eindelijk nog eens samen met de fanfare optreedt.

Op het programma staat heel wat filmmuziek, onder andere uit ‘The Sound of Music’, ‘Chariots of Fire’, ‘Les Misérables’ en ‘A Chrismas Carol’. De fanfare speelt ook voor de allereerste keer ‘Shapes’, een wedstrijdwerk waarmee ze volgend jaar aan het Open Nederlands Fanfarekampioenschap zal deelnemen. Er is muziek van Bach, van Céline Dion en van The Pogues.

Voor elk wat wils dus en vooral: veel sfeer en gezelligheid in een prachtig verlichte en versierde kerk.

U aarzelt best niet te lang om via dit formulier tickets te bestellen, want bij de vorige editie waren die in minder dan een week uitverkocht. Tickets kosten € 12. Wie jonger is dan 12 jaar moet wel een ticket bestellen maar hoeft daar niet voor te betalen.

Op onze Facebook-pagina kan u de meest recente informatie over onze vereniging en over dit concert raadplegen.

We hopen u te zien op 22 december, om 20u in de kerk van Kessenich en wensen u nu alvast:

Een zalige Kerst!

UITVERKOCHT!